Over mij ...

Advies_Administratie_Beeinformed_IK2

Harald van der Bij

Na meer dan 25 jaar gewerkt te hebben binnen diverse bedrijven waar ik veel ervaring heb opgedaan in financial -, project – en business control, wil ik nu deze ervaringen gaan gebruiken om organisaties in het midden- en klein bedrijf te helpen hun klantwaarde te vergroten.

Mijn naam is Harald van der Bij en ben woonachtig in Groningen. Kort geleden ben ik met Bee Informed een Advies en Administratie kantoor begonnen. Na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben in een controlling functie, voelde het goed om mijn ervaringen in te gaan zetten voor de ondernemingen die willen stabiliseren en /of groeien. 

Binnen diverse bedrijven ben ik actief geweest als controller en lid van het managementteam. In de jaren heb ik veel gezien en veranderingen meegemaakt. Van samenvoegen van onderdelen en reorganisaties tot aan groeiende en krimpende markten. Alle facetten van Financial control en Business control zijn hierbij wel aan de orde gekomen. De langste ervaring is binnen een projectenorganisatie en daar is natuurlijk veel aandacht voor Project control. Een zeer leerzame en leuke periode! 

Maar nu is het tijd voor Bee Informed. Met Bee Informed wil ik de bedrijven op operationeel (processen) en strategisch niveau ondersteunen. Ik vind het fantastisch om mensen te laten groeien in hun rol, om te zien dat die stap voorwaarts wordt gemaakt. Uiteindelijk is het allemaal mensenwerk.

Samen werken aan continuïteit!

 

Waarden

Advies_Administratie_Beeinformed_shaking-hands
Betrouwbaar

Doe wat je zegt en zeg wat je doet

Advies_Administratie_Beeinformed_check
Kwaliteit

Vanuit het groter belang oog voor detail

Advies_Administratie_Beeinformed_plan
Vakmanschap

De juiste oplossing op het goede moment

Advies_Administratie_Beeinformed_samenwerken
Samenwerken

Alleen ga je sneller maar samen kom je verder

Controlling op maat

Advies_Administratie_Beeinformed_calculator
Financial Control

Op orde brengen van de administratieve systemen en processen om vervolgens zorg te dragen voor juiste en tijdige financiële informatievoorziening. Waarbij de gerealiseerde cijfers worden afgezet tegen de verwachte cijfers met daaraan gekoppeld de prognose.

Opzetten planning en control cyclus!

Advies_Administratie_Beeinformed_pen
Project Control

Ondersteunen bij het opzetten van de projectadministratie om van daaruit de juiste financiële status te kunnen rapporteren. Daarnaast een bewaking opzetten van kansen en risico's vanuit contract, calculatie en uitvoering om vervolgens een voortgangsrapportage te kunnen maken.

Van calculatie, naar begroting versus nacalculatie!

Advies_Administratie_Beeinformed_business
Business Control

Vanuit de business en de markt de strategie bepalen om vervolgens de operaties richting te geven naar de toekomst toe. Deze richting bewaken en rapporteren op afwijkingen en bijzonderheden, dit op basis van financiële en niet financiële informatie.

Het creëren van maximale klantwaarde!

Meer weten? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Kennis

Onder andere  van

Advies_Administratie_Beeinformed_logo